2017-18 Ο Καβάφης πάει σχολείο

 

Όλα αυτά συνέβησαν την εβδομάδα από 26 Μαρτίου έως 30 Μαρτίου και το σχολείο μας γέμισε από το λόγο του ποιητή με έναν εξαιρετικά μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο. Αυτή η δράση ήρθε να συνεχίσει την ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης μας και θα ακολουθήσει και συνέχεια. Στο πρόγραμμα πήραν μέρος 23 μαθητές της Α, Β, και Γ τάξης που θέλησαν να πειραματιστούν και να ταξιδέψουν το ωραίο ταξίδι της «Ιθάκης» αλλά και άλλων ποιημάτων του Κ.Π.Καβάφη γεμίζοντας εμπειρίες και εικόνες. Μαζί μας στο ταξίδι βρέθηκαν συντελεστές του Ιδρύματος Ωνάση: Θωμάς Τσαλαπάτης, ποιητής και Μέγκουλας Ιάσονας «CacaoRocks», ζωγράφος. Υπεύθυνη του προγράμματος για το Ίδρυμα Ωνάση η κα.Χριστοφή Μαριάννα.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας: Πασχούδη Μ., Παπαθεμιστοκλέους Α., Πατσαβούδη Ρ., Σολδάτου Α., Δεμερτζίδου Ζ., Τζιότζιου Γ., Αμανατιάδου Χ.,Γρηγοριάδης Γ., Καραμπάση Ολ.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία: το Διευθυντή ΔΕ Πέλλας κ. Μπαχαράκη, καθώς και την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων για την εξαιρετική πρόταση κα. Βάσιου Αικ. 

 

 

Άρθρα ενότητας