2020-21 Σημαντικές διακρίσεις

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριές μας Ευαγγελία Φράγκου, Αννέτα Αρετάκη και Ζωή Χαραλαμπίδου για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους στον αθλητισμό που μας χάρισαν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Η αισιοδοξία, η τόλμη, το πείσμα τους και η σκληρή δουλειά ας αποτελούν παράδειγμα σε όσους αγωνίζονται να επιτύχουν τους στόχους τους.

  • Η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με την Στυλιανή Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας 26-27/9 έλαβε μέρος στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος στο Διπλό Σκίφ Νεανίδων και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
  • Στο 86ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σχοινιά οι νεάνιδες Ευαγγελία Φράγκου και Αννέτα Αρετάκη κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο και 2η θέση στο διπλό Σκιφ Νεανίδων γυναικών και 4η θέση στο διπλό Σκιφ Γυναικών.
  • Στην Εθνική Κορασίδων θα συμμετέχει πλέον η Χαραλαμπίδου Ζωή πρωταθλήτριά του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο Άλμα εις Ύψος!

Η σημαντική αυτή διάκριση ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ και ήρθε ως επιστέγασμα της άκρως επιτυχημένης χρονιάς της Ζωής που συνοδεύτηκε και από ατομικό ρεκόρ 1,66 μ.

%ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ % ΨΗΛΟΤΕΡΑ %ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ

 

2019-20 Δύο αργυρά στο πινγκ πονγκ

Διασχολικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ οργανώθηκε και διεξήχθη στο 1ο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών την Παρασκευή στις 201/12/2019 και το σχολείο μας κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια..

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας Πρέτσι Κριστιάν Γ΄λυκείου και Ζωγράφου Μαλβίνα Α΄λυκείου που κατέλαβαν τις δεύτερες θέσεις στα αγόρια και τα κορίτσια αντίστοιχα. Τους ευχόμαστε αντίστοιχες επιτυχίες σε κάθε προσπάθειά τους...  

2019-20 Βραβεύσεις διακριθέντων μαθητών μας

Διενεργήθηκαν στις 24/10/2019 στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας οι βραβεύσεις μαθητών από όλα τα σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης του δήμου μας για τις επιτυχίες τους σε αγώνες και διαγωνισμούς του σχ.έτους 2018-19. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Δήμο και αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που το σχολείο μας για άλλη μια χρονιά είχε πολύ δυναμική παρουσία..

Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι παρακάτω για τις επιτυχίες τους:

Φράγκου Ευαγγελία: 1η θέση στο ατομικό σκιφ στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κωπηλασίας                                                              

Σταματία Τζάκρη: 2η θέση στο ΤάεΚβοΝτο στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Λυκείων                                                                          

Αρετάκη Αννέτα - Μπαλλή Δάφνη: 3η θέση στο διπλό σκιφ στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κωπηλασίας                                                                 

Τουλγαρίδης Νίκος : 4η θέση (3ος στην Ελλάδα) στα 110μ εμπόδια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού:

2ο βραβείο στα πλαίσια του διαγωνισμού «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες 2018-19», έλαβε το ντοκιμαντέρ «Ψήγματα Ιστορίας Γαλανόλευκου Χρώματος», Διασχολική συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών. Από το σχολείο μας οι μαθήτριες: Κουκίδου Παναγιώτα, Βαβουλίδου Αναστασία και Δεμιρτζόγλου Ευγενία                                       

Υπεύθυνος καθηγητής  από το 2ο ΓΕΛ: Γρηγοριάδης Γιώργος,                                    

2η Θέση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας, που διοργανώθηκε από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με σκοπό την  ευαισθητοποίηση των μαθητών/μαθητριών στο ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησης. Ταινία μικρού μήκους  «Απουσίες» με υπεύθυνους καθηγητές: Γρηγοριάδη Γιώργο,  Χατζηγεωργίου Μαρία

Σενικίδου Σοφία – Κωνσταντίνα: Επιτυχούσα στο EUROSCOLA: Διαγωνισμός Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επιλογή αντιπροσώπων στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.                                                                                                

Υπεύθυνοι καθηγητές : Πασχούδη Μαρία, Παπαθεμιστοκλέους Αργυρώ

Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο