2021-22 Στο ψηλότερο βάθρο!

Οι τελικοί του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου που έγιναν στο Βόλο στις 13 και 14/4/2022 έφεραν τα εξής αποτελέσματα για τα οποία είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι:

2ος Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη σφαίρα και

3ος Πανελληνιονίκης ο Χριστόφορος Καρακατσάνης στα 110 εμπόδια

Τους ευχόμαστε να πηγαίνουν ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΨΗΛΟΤΕΡΑ, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ σε όλη τους τη ζωή!!! Καλή πρόοδο στις σπουδές τους!!!

2021-22 Με το βλέμμα στο παγκόσμιο

1η ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και 5η στον ΚΟΣΜΟ πέτυχε ο ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΟΣ μαθητής μας της Β’ λυκείου ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, αθλητής του ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Το 7ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων  διεξήχθη στις 5 /3/2021 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλος νικητής στην κατηγορία Κ18 ήταν ο Χρήστος με ρίψη 18.27 στην 5η του βολή αφήνοντας πίσω του το προσωπικό του ρεκόρ με 16.37. Με την επίδοσή του αυτή έκλεισε θέση για το Ευρωπαϊκό Κ18 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ.

Νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι και τον συγχαίρουμε θερμά για την επιτυχία του αυτή!!! Του ευχόμαστε συνέχεια αντάξια των προσπαθειών του και της μέχρι τώρα πορείας του!!!

«Μακρύτερα, ψηλότερα, δυνατότερα» ας είναι ο στόχος των προσπαθειών όλων των μαθητών/τριών μας.

 

 

 

 

2020-21 Σημαντικές διακρίσεις

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριές μας Ευαγγελία Φράγκου, Αννέτα Αρετάκη και Ζωή Χαραλαμπίδου για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους στον αθλητισμό που μας χάρισαν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Η αισιοδοξία, η τόλμη, το πείσμα τους και η σκληρή δουλειά ας αποτελούν παράδειγμα σε όσους αγωνίζονται να επιτύχουν τους στόχους τους.

  • Η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με την Στυλιανή Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας 26-27/9 έλαβε μέρος στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος στο Διπλό Σκίφ Νεανίδων και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
  • Στο 86ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σχοινιά οι νεάνιδες Ευαγγελία Φράγκου και Αννέτα Αρετάκη κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο και 2η θέση στο διπλό Σκιφ Νεανίδων γυναικών και 4η θέση στο διπλό Σκιφ Γυναικών.
  • Στην Εθνική Κορασίδων θα συμμετέχει πλέον η Χαραλαμπίδου Ζωή πρωταθλήτριά του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο Άλμα εις Ύψος!

Η σημαντική αυτή διάκριση ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ και ήρθε ως επιστέγασμα της άκρως επιτυχημένης χρονιάς της Ζωής που συνοδεύτηκε και από ατομικό ρεκόρ 1,66 μ.

%ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ % ΨΗΛΟΤΕΡΑ %ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ