2023-24 Στο βάθρο της κωπηλασίας

Μεγάλη διάκριση για τους κωπηλάτες μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας Μαλιούφα Γιάννη, Κιοσελάκη Εύα και Μουρατίδου Λίνα οι οποίοι πήραν ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο στο μαθητικό πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διοργανώθηκε στις 13 Μαΐου στα αγωνίσματα 1Χ μαθητών και 2Χ μαθητριών.

Επιπλέον η αθλήτρια Μουρατίδου Λίνα κατέκτησε τη 2η θέση και το Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα 2Χ Νεανίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διοργανώθηκε 8-12 Μαΐου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, ενώ ο Μαλιούφας Γιάννης την 6η θέση στο 2Χ Ανδρών Κ23, και η Κιοσελάκη Εύα την 8η θέση στο 1Χ Νεανίδων στις 21 συμμετοχές.

Τα παιδιά αυτά αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήριο γιατί καταφέρνουν να συνδυάζουν τον πρωταθλητισμό με τις υψηλές σχολικές επιδόσεις. Τους ευχόμαστε επιτυχία σε όλους τους στίβους της ζωής τους…

2021-22 Στο ψηλότερο βάθρο!

Οι τελικοί του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Στίβου που έγιναν στο Βόλο στις 13 και 14/4/2022 έφεραν τα εξής αποτελέσματα για τα οποία είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι:

2ος Πανελληνιονίκης ο Χρήστος Παπαδόπουλος στη σφαίρα και

3ος Πανελληνιονίκης ο Χριστόφορος Καρακατσάνης στα 110 εμπόδια

Τους ευχόμαστε να πηγαίνουν ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΨΗΛΟΤΕΡΑ, ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ σε όλη τους τη ζωή!!! Καλή πρόοδο στις σπουδές τους!!!

2021-22 Με το βλέμμα στο παγκόσμιο

1η ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και 5η στον ΚΟΣΜΟ πέτυχε ο ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΟΣ μαθητής μας της Β’ λυκείου ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, αθλητής του ΟΦΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Το 7ο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων  διεξήχθη στις 5 /3/2021 στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλος νικητής στην κατηγορία Κ18 ήταν ο Χρήστος με ρίψη 18.27 στην 5η του βολή αφήνοντας πίσω του το προσωπικό του ρεκόρ με 16.37. Με την επίδοσή του αυτή έκλεισε θέση για το Ευρωπαϊκό Κ18 που θα γίνει στην Ιερουσαλήμ.

Νιώθουμε χαρούμενοι και υπερήφανοι και τον συγχαίρουμε θερμά για την επιτυχία του αυτή!!! Του ευχόμαστε συνέχεια αντάξια των προσπαθειών του και της μέχρι τώρα πορείας του!!!

«Μακρύτερα, ψηλότερα, δυνατότερα» ας είναι ο στόχος των προσπαθειών όλων των μαθητών/τριών μας.