2017-18 Ενδοσχολικό πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ

Μια ημέρα περιπάτου στις 18/4/2018 επιλέξαμε για να ξεκινήσουμε το ενδοσχολικό τουρνουάπινγκ πονγκ, αγοριών και κοριτσιών αφιερωμένο στον αντικαπνιστικό αγώνα....Μεγάλη η συμμετοχή και οι ρακέτες πήραν φωτιά...

Οι τελικοί αγοριών και κοριτσιών που έγιναν στις 30/4/2018, ανέδειξαν τους εξής νικητές/τριες:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1η Κασσίδου Κων/να
2η Χατζηδήμου Κων/να

3η Μεταξά Ευδοξία

ΑΓΟΡΙΑ
1ος Τσελεγγίδης Χρήστος
2ος Βαγγέλη Βασίλης
3ος Σάλλης Χρήστος

Υπεύθυνος της δράσης ήταν ο γυμναστής μας κ. Νίκος Βαλιέρος.

 

2017-18 Νίκη της ομάδας ποδοσφαίρου κοριτσιών

Η ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών του σχολείου μας πέτυχε την πρώτη της νίκη στις 9/3 αντιμετωπίζοντας την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 2018.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟ (γυμναστή του σχολείου μας)

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και έχασε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά από μία τυχαία φάση δέχθηκε ένα γκολ και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Τα κορίτσια μας όμως δεν πτοήθηκαν όμως και με την αρχηγό μας τη Σγουράκη Σοφία κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Στη συνέχεια πιέσαμε τον αντίπαλο για να πετύχουμε το νικητήριο τέρμα αλλά δεχθήκα-με δεύτερο τέρμα από την αντίπαλο ομάδα και βρεθήκαμε πάλι πίσω στο σκορ. Και ενώ όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι τελείωσε, τα κορίτσια μας βρήκαν τη δύναμη και πέτυχαν και δεύτερο γκολ πάλι με την αρχηγό μας τη Σοφία και ξαναφέρανε το παιχνίδι στα ίσια.
Η απίστευτη εξέλιξη του αγώνα είχε ξεσηκώσει τους μαθητές-θεατές του αγώνα που απολάμβαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Τα ωραία όμως έπονταν. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι και η αρχηγός Σγουράκη Σοφία ανέλαβε να το εκτελέσει. Το τρίτο γκολ για την ομάδα μας όμως δεν ήρθε και το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι.
Κατά τη διαδικασία των πέναλτι κάθε ομάδα εκτέλεσε από πέντε πέναλτι. Η Σταυρακάκη Μαρία ήταν η τερματοφύλακας μας και απέκρουσε τρία πέναλτι οδηγώντας και τη διαδικασία των πέναλτι σε νέα ισοπαλία. Πλέον κάθε ομάδα εκτελούσε από ένα πέναλτι.
Η αρχηγός μας σκόραρε για την ομάδα μας ενώ η αντίπαλη ομάδα έχασε το πέναλτι.

  

2016-17 Προκριματικοί αγώνες στίβου

Στην Α΄ Φάση των Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού της Δ.Δ.Ε. Πέλλας που διεξήχθησαν στο γήπεδο Γιαννιτσών στις 22-3-2017, προκρίθηκαν οι παρακάτω μαθητές μας, οι οποίοι θα συμμετέχουν στη Β΄Φάση που θα διεξαχθεί στις Σέρρες:

Καρκαμάνη Ιωάννα μήκος
Καρακατσάνη Αναστασία 400μ
Τουλγαρίδης Νικόλαος 110μ με εμπόδια

Τσίτσος Δημήτρης ακόντιο