2018-19 Βραβεύσεις διακριθέντων σε διαγωνισμούς

Δημιουργώντας παράδοση ο Δήμος μας, βράβευσε στις 1/10/2018 στο Πνευματικό Κέντρο τους μαθητές που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς πανελλήνιους και περιφερειακούς, αθλητικούς και άλλους, κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς.
Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν πάρα πολλοί μαθητές επειδή πρώτευσαν σε διαγωνισμούς ποίησης, σκοποβολίας, επιχειρηματικότητας, κοινωνιολογίας, πολιτικής επιστήμης, πάλης, κινηματογράφου και βουλής των εφήβων.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε και φέτος ο δημιουργικότατος και ακούραστος συνάδελφος Γιώργος Γρηγοριάδης. 

 

 

 

 

 

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2018-19 Βραβεύσεις διακριθέντων σε διαγωνισμούς

2017-18 ΚΓ΄Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

Η Σοφία Τερζή, μαθήτρια της Β΄λυκείου, και η Ευγενία Δεμιρτζόγλου, μαθήτρια της Α΄λυκείου, εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας στην ΚΓ΄ Σύνοδο Βουλής των Εφήβων που έγινε στις 2-6 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα...

 

 

 

 

 

Η Σοφία μας είπε τα εξής:

«Η εμπειρία ήταν σίγουρα πρωτόγνωρη και πολύ ιδιαίτερη. Ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε πράξη όλα αυτά που μας λένε , να χρησιμοποιούμε την κριτική μας ικανότητα και όχι την παπαγαλία. Πραγματικά εάν μου δινόταν η ευκαιρία θα το έκανα ξανά και ξανά. Περάσαμε πολύ όμορφα και ακόμη και εάν αρχικά οι δραστηριότητες μας φάνηκαν λίγες , έπειτα στην πράξη είδαμε πως είχαμε ένα πολύ σωστά οργανωμένο και καλό μελετημένο πρόγραμμα.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλα τα παιδιά, γιατί είναι ένα πρόγραμμα που σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς αλλά και να ακουστείς. Αξίζει τον κόπο των διοργανωτών αλλά και του κράτους. Είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες τόσο της δίκης μου όσο και της ζωής των άλλων παιδιών.»

Η Ευγενία συμπλήρωσε…

«Η εμπειρία μου στην φετινή ΚΓ΄ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων ήταν για εμένα ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αυτό όμως δεν έγινε αμέσως από την στιγμή που κληρώθηκα στο πρόγραμμα, μα από την στιγμή που τελείωσε η σύνοδος και επέστρεψα ξέροντας ότι όχι απλά είπα αυτά που είχα στο μυαλό μου, αλλά κυρίως άκουσα καινούργιες απόψεις και μπόρεσα χάρη σε αυτές να τεκμηριώσω την σκέψη μου και να διευρύνω τον ορίζοντα μου. Θεωρώ ότι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που με έκαναν να θεωρήσω την φετινή σύνοδο τόσο ωραία ήταν το θέμα της, δηλαδή η διαφορετικότητα καθώς στις μέρες μας είναι ένα φλέγον θέμα με πολλές και διαφορετικές απόψεις πάνω στους τομείς της. Ήταν λοιπόν πολύ σημαντικό να ακουστούν και οι σκέψεις της γενιάς του μέλλοντος, καθώς αυτή θα μας αντιπροσωπεύσει πάνω στο θέμα όταν έρθει η ώρα. Αυτό που παρατήρησα ήταν πως τα περισσότερα παιδιά ήταν θετικά πάνω στο θέμα και δεν εξέφρασαν κάποια ρατσιστική άποψη. Τέλος, αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα στην σύνοδο ήταν ότι καμία άποψη δεν αντιμετωπίστηκε ως λάθος. Θεωρώ ότι κανένα παιδί δεν έχει κάτι να χάσει κάτι αν προσπαθήσει να μπει στο πρόγραμμα.»

 

Υπεύθυνες της δράσης ήταν οι κυρίες Κοντίδου Ξανθή και Χατζηγεωργίου Μαρία

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 ΚΓ΄Σύνοδος της Βουλής των Εφήβων

2017-18 Συνέντευξη στην TV100

Στιγμιότυπα από τησυνέντευξη που έδωσαν ο κ.Γιώργος Γρηγοριάδης και ο μαθητής μας Σωτήρης Ζώτος στην κ. Βιβή Ανδρίτσου για την εκπομπή Πέριξ της TV100 στις 29/5/18.

Αφορμή στάθηκε η δημιουργία του ταξιδιωτικού μας ντοκυμαντέρ «60 λεπτά Πέλλα» και η συμμετοχή του στο διαγωνισμό CameraZizanio.
Πρωτόγνωρη και αξέχαστη εμπειρία..

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλη τη συνέντευξη

  

 

Add a comment

2017-18 Κατά του καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος στις 31 Μαΐου, η κ. Αργυρώ Παπαθεμιστοκλέους δημιούργησε μια αφίσα, για να πενθυμίζει σε ολους μας τις βλαβερές του συνέπειες.

Η αφίσα αναρτήθηκε στην είσοδο του σχολείου για να είναι ορατή από όλους.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment

2017-18 Γιορτή αποχαιρετισμού

Σε μουσικοφαγοπότι εξελίχθηκε η γιορτούλα μας για τη λήξη του σχολικού έτους...
Με βροχερό καιρό αλλά καλοκαιρινή διάθεση, ευχηθήκαμε σε όλους καλή επιτυχία στις εξετάσεις....και σχεδόν αποχαιρετίσαμε τους τελειόφοιτους της τρίτης τάξης...

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

Add a comment

2017-18 Σημαία αειφορίας

Στις 22/5 έγινε η έπαρση της σημαίας αειφορίας του σχολείου μας, που είναι το μοναδικό στο νομό που έχει κατακτήσει τον τίτλο αυτό...Η σεμνή τελετή έγινε παρουσία του συμβούλου κ. Ζήση Αγγελίδη.
Το σήμα της αειφορίας ήταν το αποτέλεσμα αμέτρητων δράσεων σε ποικίλους τομείς, στις οποίες συμμετείχαν μαθητές, καθηγητές και γονείς.

 

 

 

 Με την ευκαιρία αυτή, βραβεύτηκαν και οι νικητές/τριες του ενδοσχολικού πρωταθλήματος πινγκ-πονγκ.

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Σημαία αειφορίας

2017-18 Όταν οι μαθητές έχουν έμπνευση...

Ενθαρρύνουμε, στηρίζουμε και αναδεικνύουμε τα ταλέντα των μαθητών μας.. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου του μαθητή μας της Β΄τάξης Γρηγόρη Τσιμπρή. Εμείς απλώς του δώσαμε ένα άδειο μπλοκ ζωγραφικής...και μας το επέστρεψε γεμάτο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλες τις ζωγραφιές εδώ

 

Add a comment

Άρθρα ενότητας