2017-18 Βραβεύσεις διακριθέντων σε διαγωνισμούς

Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου Γιαννιτσών, ο Δήμος Πέλλας και η Β/θμια εκπαίδευση Γιαννιτσών, τη Δευτέρα 2/10/17, στο πλαίσιο της 4ης Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, βράβευσαν τους μαθητές/τριες των σχολείων του δήμου που διακρίθηκαν σε αθλητικούς και άλλους διαγωνισμούς.

 

 

 

 

 

 

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και τοπικός σύμβουλος Γιώργος Γρηγοριάδης, ήταν ο συντονιστής και παρουσιαστής της εκδήλωσης.

 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πολλές βραβεύσεις αφορούσαν μαθητές/τριές μας αλλά και το σχολείο μας ως σύνολο.

 

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους της φετινής σχολικής χρονιάς.

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Βραβεύσεις διακριθέντων σε διαγωνισμούς

2016-17 Αποχαιρετούμε τη χρονιά που φεύγει

Οι ίδιες συγκινητικές στιγμές κάθε χρόνο....

Να αποχαιρετούμε όχι μόνο τη σχολική χρονιά που φεύγει, αλλά και τους μαθητές της Γ΄λυκείου που πλέον αγοίγουν τα φτερά τους για να πετάξουν δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους...

Στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους, θυμηθήκαμε τις δράσεις μας, συγκινηθήκαμε με τον αποχαιρετιστήριο λόγο των μαθητών/τριών της Γ΄λυκείου, μοιράσαμε ενθύμια και χορέψαμε στους ρυθμούς της σχολικής μας μπάντας... όλοι μαζί...μαθητές, καθηγητές, γονείς...

ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

  

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2016-17 Αποχαιρετούμε τη χρονιά που φεύγει

2016-17 Γαλλικά μετά μουσικής ή...μουσική αλά γαλλικά

mousikos

Καλέσαμε τη δρ. Τσερπέ Γεωργία, Σχολική Σύμβουλο των Μουσικών, η οποία παρακολούθησε την πρόβα της χορωδίας των μαθητών μας,  μας έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη συμμετοχή μας στην 3η Διασχολική συνάντηση Χορωδιών στο Αρσάκειο Θεσσαλονίκης και ενίσχυσε την προσπάθεια των μαθητών μας.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι πως η υπεύθυνη εκπαιδευτικός, Κοκκίνη Αναστασία είναι κλάδου ΠΕ05 –Γαλλικής και η διεπιστημονική συνάντηση είναι με τη Σύμβουλο των Μουσικών. Το ιδιαίτερο ταλέντο, τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητες της συναδέλφου αξιοποιούνται προκειμένου να αξιοποιηθούν και οι ιδιαίτερες κλίσεις και ταλέντα και των παιδιών μας.   

  

 

Add a comment

2016-17 Απολογιστική ΔΔΕ-Βραβεύσεις

Το σχολείο μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής λογοδοσίας, συμμετείχε στην εκδήλωση "Απολογιστική Έτους 2016-17" που διοργάνωσε η ΔΔΕ Πέλλας στην Έδεσσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και βραβεύτηκαν μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες του σχολείου μας που ολοκλήρωσαν επιτυχημένα δράσεις στη διάρκεια της χρονιάς.

 

 

 Λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.

 

Add a comment

2016-17 Οικολογικές λύσεις

Μετά από επιστολή των μαθητών μας της Α΄τάξης στο πλαίσιο της Ερευνητικής Εργασίας με θέμα «Κλίμα και περιβάλλον» με υπεύθυνο καθηγητή τον κ.Βαλιέρο Νίκο, προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πέλλας, στις 23/5 επισκέφθηκε το σχολείο μας ο κ. Σπαθάς, πολιτικός μηχανικός του δήμου

Αφού έκανε αυτοψία μέρους της στέγης που δυστυχώς έχει αμίαντο και αφού εντόπισε και άλλα τεχνικά προβλήματα, υποσχέθηκε πως η υπηρεσία του δήμου θα μεριμνήσει για την επίλυση των ζητημάτων με πιο οικολογικό τρόπο.
 
 
 
 
 
 
Add a comment

2016-17 Διασχολική συνεργασία

Ανταποκρινόμενοι σε πρόσκληση του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, στις 4-5-2017 πήγαμε να παρακολουθήσουμε παρουσίαση που ετοίμασαν μαθητές και μαθήτριες στο πλαίσιο του προγράμματος"Σχολεία: Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

To A3 που εκπροσώπησε το σχολείο μας, συνόδευσαν οι καθηγήτριες: Χατζηγεωργίου Μ και Κοντίδου Ξ.

 

 

Add a comment

2016-17 Τσικνοπέμπτη

Μετά την περσινή επιτυχία, επαναλάβαμε τη συνταγή του σχολικού περιπάτου,  με 8 ψησταριές αυτή τη φορά!!!!!

Αν και 16 Φεβρουαρίου, η ηλιόλουστη μέρα ανέβασε το κέφι στο ζενίθ και η σύμπραξη με το Μουσικό Σχολείο στην κοινή αυλή, ήταν η εγγύηση για μια ακόμη αξέχαστη Τσικνοπέμπτη!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment