2017-18 Ποταμός Λουδίας

Σε μια εξαιρετική ημέρα εξελίχθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη που έγινε στις 7/11/2017 στον ποταμό Λουδία, όσων παρέλασαν πίσω από τη σημαία του σχολείου μας στις δύο παρελάσεις.

Ο κ. Δημήτρης Κουρσαράκος, σύμβουλος Φυσικής Αγωγής, ενέπλεξε τους μαθητές/τριες σε δράση με τον τίτλο "ΌΧΙ στη ρητορική του μίσους στο διαδίκτυο".

Ο δε παγκοσμιονίκης στην κωπηλασία, Βασίλης Τσαλικίδης, μας ξενάγησε στους χώρους προετοιμασίας των κωπηλατών.

Τέλος, τα βλέμματα όλων ξεκουράστηκαν ακουμπώντας απαλά στο φθινοπωρινό τοπίο και τα ήρεμα νερά του ποταμού.

Συνόδεψαν οι εκπαιδευτικοί: Μ. Πασχούδη, Μ. Χατζηγεωργίου, Ν. Καλλιωτάκη , Γ. Γρηγοριάδης και Ν. Βαλιέρος

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Ποταμός Λουδίας

2015-16 Φεστιβάλ Μαθητικής Έκφρασης και Δημιουργίας 2016

Ζωηρό χειροκρότημα απέσπασαν οι μαθητές/τριές μας που συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά προγράμματα-δράσεις τα οποία παρουσίασαν στο Φεστιβάλ Μαθητικής Έκφρασης και Δημιουργίας 2016 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών στις 20/4/2016. Ταυτόχρονα παρακολούθησαν και τις δράσεις των άλλων σχολείων της περιοχής μας. Μαζί τους ως κοινό των παρουσιάσεων, μετέβησαν και τα τμήματα Β3 και Β4.

Αρχηγός ορίστηκε η κ Κωνσταντινίδου και συνοδοί οι: Γρηγοριάδης Γ, Σκάρπος Σ και Μακαριάδης Σ.

 

Add a comment

2015-16 Θεατρική παράσταση "Μαντάμ Σουσού"

Στις 12/4/2016 οι μαθητές/τριες του Β3, μετέβησαν στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση "Μαντάμ Σουσού" του Δημ. Ψαθά, από τη θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.

Το τμήμα συνόδεψαν οι: Δεμερτζίδου Ζωή και Κωνσταντινίδου Οσία.

 

 

Add a comment

2015-16 Άγρας και φυτώρια Γκλαβάκη

Στα πλαίσια των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών προγραμμάτων "Αγαπώ το περιβάλλον" και "Διαμορφώνω τον κήπο μου", στις 30-3-2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο του Άγρα και τα Φυτώρια Γκλαβάκη.

 

 

Στόχοι της επίσκεψης ήταν: η επαφή με τη φύση, η απόκτηση εμπειριών και η εφαρμογή αυτών στον κήπο του σχολείου αλλά και στην προσωπική ή/και επαγγελματική ζωή στο μέλλον.

Αρχηγός της εκδρομής ήταν η κ. Παπάζογλου και συνοδοί οι: Μπαλλή Μ, Κόρακας Σ και Τζιότζιου Γ.

 

 

 

 

Add a comment

2015-16 "Ονειρούπολη" Δράμας

«Ονειρεμένη» εκπαιδευτική επίσκεψη της Γ΄ λυκείου με προορισμό την Ονειρούπολη της Δράμας, πραγματοποιήθηκε στις 16/12/2016. Οι μαθητές/τριες περιηγήθηκαν στο Δημοτικό Πάρκο της πόλης, συμμετείχαν σε δράσεις (cinema του Φεστιβάλ Μικρού Μήκους, Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών, Μικροί Σκηνοθέτες) και φυσικά έκαναν βόλτα με το τρενάκι στους δρόμους της πόλης με τα όμορφα νεοκλασικά σπίτια.

Επισκέφθηκαν επίσης τα βυζαντινά τείχη, τις βυζαντινές εκκλησίες, τις πολυόροφες διατηρητέες καπναποθήκες καθώς και τη Δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης.

Αρχηγός της εκδρομής ορίστηκε η κ.Παρηγορίδου Μέλα και συνοδοί οι: Παπαθεμιστοκλέους Α, Παπάζογλου Μ και Μπαλλή Μ.

Add a comment