2017-18 Πράγα-Βουδαπέστη-Βελιγράδι-Ζάγκρεμπ

Διαφορετικά έζησαν το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα οι μαθητές/τριες της Γ΄λυκείου, αφού από 12 έως 18/12/2017, ταξίδεψαν στη χιονισμένη και παγωμένη, αλλά πολύ όμορφα στολισμένη Κεντρική Ευρώπη.

Πράγα, Βουδαπέστη, Βελιγράδι, Ζάγκρεμπ και όχι μόνο, γνώρισαν τη φρεσκάδα και τη ζωντάνια των Ελλήνων μαθητών. Κάρλοβι Βάρι, Τσέσκι Κρουμλόβ, κρουαζιέρα στο Δούναβη, είναι μερικά μόνο από όσα είδαν και έζησαν.

Τους συνόδεψαν οι Μ. Παπάζογλου, Μ. Μπαλλή, Α. Παπαθεμιστοκλέους , Μ. Παρηγορίδου και Χ. Χαρμάνας.

Μαζί τους ταξιδέψαμε νοερά, όλοι οι υπόλοιποι.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Πράγα-Βουδαπέστη-Βελιγράδι-Ζάγκρεμπ

2017-18 Αθήνα

Από 7 έως 10/12/2017, οι μαθητές/τριες της Β΄λυκείου, είχαν την ευκαιρία να μπουν στα άδυτα των αδύτων της βουλής στην Αθήνα.

Επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, το Μουσείο Ακρόπολης, το Ίδρυμα Σταύρου Νιάρχου, είδαν θεατρική παράσταση, διασκέδασαν σε μουσική ταβέρνα....και άλλα που δε μας λένε...

Την εκδρομή συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Α. Παπαθεμιστοκλέους , Μ. Πασχούδη, Γ. Τζιότζιου, Ν. Σολδάτου, Γ. Γρηγοριάδης

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Αθήνα

2016-17 Αθήνα

Στις 12 με 15 Φεβρουαρίου 2017, 60 μαθητές/τριες της Β΄τάξης, έζησαν την εμπειρία της πολυήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα.

 

 

 

Επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο της Ακρόπολης, είδαν το Καλλιμάρμαρο και το Ζάππειο Μέγαρο, ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο, περπάτησαν στο Θησείο, το Μοναστηράκι και την Πλάκα και τέλος επισκέφθηκαν τη Βουλή.

 

 

Συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί: Χαρμάνας Χ, Μπαλλή Μ, Παπάζογλου Μ και Γιαλαμπούκης Ν.