2017-18 Young Business Talents 2η θέση στον Ευρωπαϊκό

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα ΚΕRAYNOI του σχολείου μας που κατέλαβαν τη 2Η ΘΕΣΗ στον Ευρωπαϊκό τελικό του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας νέων YOUNG BUSINESS TALENTS.

Συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές μας: Παναγιώτη Κρουσταλέλη, Γιάννη Μιχάλογλου, Αλέξανδρο Μπαλλή, Ελευθερία Καζαλτζή και την οικονομολόγο καθηγήτριά τους Χατζηγεωργίου Μαρία, που την Τετάρτη 20/9, από τα κεντρικά γραφεία της Beiersdorf Hellas (NIVEA) στην Αθήνα, αγωνίστηκαν διαδικτυακά απέναντι στους καλύτερους άλλων χωρών (μεταξύ αυτών για πρώτη φορά και το Μεξικό) και απέδειξαν ακόμη μια φορά ότι ξέρουν να διοικούν επιχειρήσεις.

Μεράκι, πείσμα, ομαδικότητα, επιμονή, συνεργασία, γνώσεις, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους που τους έκαναν να ξεχωρίσουν. Ευχόμαστε να αποτελέσουν παράδειγμα και έμπνευση για όλους τους μαθητές μας που θέλουν να ανακαλύψουν τις δυνάμεις που είμαστε βέβαιοι ότι κρύβουν μέσα τους.....

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment

2016-17 Young Business Talents, 1η Πανελλήνια νίκη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών θριάμβευσε στον πανελλήνιο διαγωνισμό επιχειρηματικότητας νέων ΥOUNG BUSINESS TALENTS που διενεργήθηκε στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του κολεγίου PIERCE στις 23/4/2017, καταλαμβάνοντας την 1η θέση με την ομάδα ΚΕRAYNOI.

Στον τελικό του διαγωνισμού συμμετείχαν 75 ομάδες από όλη την Ελλάδα, οι οποίες προκρίθηκαν ανάμεσα σε 798 συμμετέχουσες ομάδες από ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Από το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών συμμετείχαν στο διαγωνισμό συνολικά 18 ομάδες, από τις οποίες δύο έφθασαν στον τελικό. Υπεύθυνη καθοδήγησης, συντονισμού και εμψύχωσης των ομάδων είναι η κ.Χατζηγεωργίου Μαρία, οικονομολόγος.

Την ομάδα ΚΕRAYNOI αποτελούν οι:

Παναγιώτης Κρουσταλέλης

Γιάννης Μιχάλογλου

Ελευθερία Καζαλτζή

Αλέξανδρος Μπαλλής

 

Ο διαγωνισμός YOUNG BUSINESS TALENTS είναι ένας διαγωνισμός με επιχειρηματικό προσομοιωτή (business simulator) για μαθητές 1ης, 2ας, 3ης Λυκείου (κάθε τύπου) που επιτρέπει την εξάσκηση στη λήψη όλων των αποφάσεων μέσα σε μια εικονική 'εταιρεία', την εταιρία μιας ομάδας μαθητών/τριών.

 

 

  

Add a comment

2016-17 Ερωτοκατάκριτος, μια πολυβραβευμένη παράσταση

Με το έργο ΕΡΩΤΟΚΑΤΑΚΡΙΤΟΣ, μια σύμπραξη των σχολείων 2oΓυμνάσιο Γιαννιτσών -  3οΓυμνάσιο Γιαννιτσών -2οΛύκειο Γιαννιτσών, το σχολείο μας συμμετείχε στη φετινή 5η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας, το θεατρικό διαγωνισμό για Γυμνάσια και Λύκεια που διοργανώνει το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας.

Συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές του έργου, το οποίο απέσπασε:

– Βραβείο σκηνοθεσίας (Βασιλειάδης Ιωάννης, Χρυσανθίδου Λεμονιά, Φωτιάδης Δημήτρης)

– Έπαινο συγγραφής θεατρικού έργου (Βασιλειάδης Ιωάννης από 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών)

– Έπαινο α’ ανδρικού ρόλου (Λαμπριανίδης Αλέξανδρος από 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών)

– Έπαινο β’ γυναικείου ρόλου (Ρεβελτσή Ραφαηλία από 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών)

– Έπαινο συμμετοχής

Στο φετινό διαγωνισμό που διεξήχθη από 24 έως 28 Απριλίου, αυνολικά συμμετείχαν 16 δευτεροβάθμια σχολεία με 13 θεατρικές ομάδες, 328 μαθητές –τριες και  47 υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των θεατρικών ομάδων!

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2016-17 Ερωτοκατάκριτος, μια πολυβραβευμένη παράσταση

2016-17 Ειδικό Βραβείο στον 8ο Διαγωνισμό Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων

Η Ιστοσελίδα του σχολείου μας κατατάχτηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες πανελλαδικά στην πρώτη φάση του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων 2017 και στην κατηγορία ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΙΙΕΚ, ΔΙΕΚ, ΟΑΕΔ, ΕΕΚ,

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στις 21/3/2017.

Τη σελίδα κατασκεύασαν και συντηρούν η Χατζηγεωργίου Μαρία και ο Γιαλαμπούκης Νίκος.

 

 

 

 

Add a comment

2016-17 Αγώνες επιχειρηματολογίας

Το σχολείο μας φιλοξένησε φέτος στις 1-3-2017 τους Αγώνες Επιχειρηματολογίας που διοργανώνει η ΔΔΕ Πέλλας σε συνεργασία με τη ΔΔΕ Ημαθίας και τους σχολικούς συμβούλους αυτών. 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, λάβαμε μέρος στο διαγωνισμό με μία ομάδα, η οποία εκπροσώπησε επάξια το σχολείο μας.

Συνολικά συμμετείχαν 52 μαθητές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment

2016-17 Μαθητικός διαγωνισμός Βιολογίας

3 μαθητές/τριες του σχολείου μας, προετοιμάστηκαν και συμμετείχαν στον 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Βιολογίας που διεξήχθη στο 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών στις 11 Φεβρουαρίου 2017.

Υπεύθυνη για το διαγωνισμό ήταν η βιολόγος του σχολείου μας κ. Μαρμόρκου Ιωάννα.

 

Add a comment

2016-17 Διαγωνισμός Μαθηματικής και Λογικής σκέψης

Μεγάλη επιτυχία του σχολείου μας στον 6ο Διαγωνισμό Μαθηματικής και Λογικής Σκέψης που έγινε στο κολέγιο Ανατόλια στις 28/1/17 και συμμετείχαν 56 ομάδες. 
Η ομάδα μας αποτελούμενη από τους:Κουρ Μαρουάν, Πέτγαζλη Θανάση και Τοπάλι Τατιάνα
κατέλαβε την 9η θέση από τις 12 ομάδες του ημιτελικού.

Τους 18 συνολικά μαθητές/τριές μας που συμμετείχαν, προετοίμασε και καθοδήγησε η κ.Μπαλλή Μαλάμω, η οποία και τους συνόδευσε μαζί με τον κ.Γκένη Άρη.

 

 

   

Add a comment