2017-18 Έπαινος στην ποίηση

Η Καρυπίδου Μαγδαληνή, μαθήτριά μας της Β΄λυκείου, διακρίθηκε με Έπαινο στον 20ο Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό, στην κατηγορία της Ποίησης. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Για το λόγο αυτό, λάβαμε πρόσκληση για συμμετοχή στην τελετή απονομής των βραβείων στην Αθήνα.

 

 

Add a comment

2017-18 Βραβείο στο διαγωνισμό Filmmakers 2018

Το βραβείο Καλλιτεχνικής Αρτιότητας στον πανελλήνιο διαγωνισμό Filmmakers 2018 έλαβε η ταινία μικρού μήκους"Απουσίες" που δημιούργησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας Γιώργος Γρηγοριάδης και Μαρία Χατζηγεωργίου με μαθητές της Β΄λυκείου...Τους συγχαίρουμε θερμά για το μεράκι, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. 

 

 

Συμμετείχαν οι μαθητές : Αζοΐδου Ναταλία, Αθανασέλος Στάθης, Αραμπατζής Ζάκης, Βαγγέλη Βασίλης, Δεληπαναγιώτης Γιώργος, Ζώτος Σωτήρης, Κάμτσης Αθανάσιος, Κασαπούδης Νίκος, Κεσόγλου Άρης, Κρουσταλέλης Παναγιώτης, Μακρίδου Δέσποινα, Μαλόλι Χρίστος, Μιχάλογλου Γιάννης, Μπουλουσάκης Δημήτρης, Παπαδοπούλου Χριστίνα, Πέσιος Ραφαήλ, Σαλμανίδου Οσία, Τσακίρη Κερασία, Φωκιανού Ελένη, Φωκιανού Ελισάβετ.

Απολαύστε την... 

 

 

Add a comment

2017-18 Πρώτοι στον όμιλό τους στο ΥΒΤ

Πρώτη στον όμιλό της αναδείχθηκε και βραβεύθηκε η ομάδα μας ΤASOM στον Εθνικό Τελικό του διαγωνισμού Νεανικής Επιχειρηματικότητας YOUNG BUSINESS TALENTS που έγινε στις 13/4 στο Αμερικάνικο Κολέγιο Pierce στην Αθήνα.. 
Οι μαθητές μας Μυσίρκος Γιώργος, Παλιάικος Αντώνης, Παλιάικος Μανόλης και Ίμπας Ίωνας με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Χατζηγεωργίου Μαρίας, απέδειξαν άλλη μια φορά ότι ξέρουν να διοικούν επιχειρήσεις.
Στον τελικό συμμετείχε και η ομάδα μας OUR_BUSINESS που κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλό της.
Για άλλη μια φορά το ταξίδι έγινε σε συνεργασία με το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, ανταγωνιστές μας στο διαγωνισμό αλλά όχι στην καρδιά μας.

 

..

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

 

Add a comment

2017-18 2ο βραβείο στο διαγωνισμό Τοπικής Ιστορίας

Τη 2η θέση στο Νομό κατέλαβε το σχολείο μας στο διαγωνισμό Τοπικής Ιστορίας με θέμα: «Ατενίζοντας το μέλλον … με το βλέμμα στο παρελθόν», τον οποίο συνδιοργάνωσαν η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και οι Σχολικές Σύμβουλοι Φιλολόγων Πέλλας.
Στο διαγωνισμό συμμετείχε με διάφορες εργασίες όλο το Α5 με την επίβλεψη και το συντονισμό των φιλολόγων Μ. Πασχούδη, Γ. Τζιότζιου και Α. Σολδάτου.

Οι μαθήτριες Νικολέτα Τσαυταρίδου, Σοφία Καμπάνη και Ζωή Παναγοπούλου, έφτιαξαν μια λεπτομερειακή μακέτα της λίμνης των Γιαννιτσών. Το έργο τους θα κοσμήσει το μουσείο Ιστορίας και Λαογραφίας Γιαννιτσών.

 

 

 

 

Add a comment

2017-18 Αγώνες επιχειρηματολογίας

Η ομάδα επιχειρηματολογίας του σχολείου μας είχε δυναμική παρουσία στους αγώνες επιχειρηματολογίας που έγιναν και φέτος υπό την αιγίδα της ΔΔΕ Πέλλας , στην Έδεσσα στις 5/3/18, κερδίζοντας μια νίκη και έχοντας μια ήττα. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ομάδα μας την οποία προετοίμασε η κ. Παπαθεμιστοκλέους Α.!!!

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Αγώνες επιχειρηματολογίας

2017-18 1ος ενδοσχολικός διαγωνισμός ορθογραφίας

Στις 23/2/2018 έγινε με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ενδοσχολικός Διαγωνισμός Ορθογραφίας που οργάνωσαν οι φιλόλογοι του σχολείου μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας. 
Μας άρεσε τόσο πολύ, που θέλουμε να τον καθιερώσουμε...
Οι διαγωνιζόμενοι στον α΄γύρο ήταν 27.
Στο β΄γύρο πέρασαν 6.
Νικήτρια: Βραντούλη Άρτεμης
2η θέση: Αγαπίδης Μάριος
3η θέση: Κούλης Γεώργιος
Την απονομή έκανε η σύμβουλος φιλολόγων κ.Δανιηλίδου και στους νικητές δόθηκαν συμβολικά δώρα. Σε όλους δε τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν αναμνηστικά σημειωματάρια.

 

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 1ος ενδοσχολικός διαγωνισμός ορθογραφίας

2017-18 Πρώτες θέσεις στον 3ο Διαγωνισμό Think.ing So.cially

Με ΠΡΩΤΙΕΣ έκανε ποδαρικό ο καινούργιος χρόνος ...
Στον 3ο διαγωνισμό Κοινωνικών Επιστημών THINK.ing SO.cially, που διοργάνωσε το Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης Μανόλης Ανδρόνικος  στις 9/12/2017.

Οι μαθητριές μας της Α΄τάξης: Δεμιρτζόγλου Ευγενία, Κασσίδου Κων/να και Μπαλλή Δάφνη, μοιράστηκαν το πρώτο βραβείο στην Κοινωνιολογία και 
οι μαθητές/τριές μας της Β΄τάξης: Ντουσσλάρι Τζούλιο, Τσάλμα Χρύσα και Σιδηροπούλου Όλγα, μοιράστηκαν την πρώτη θέση στις Πολιτικές Επιστήμες
Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες...


Τους διαγωνιζόμενους προετοίμασε και συντόνισε η οικονομολόγος του σχολείου μας Χατζηγεωργίου Μαρία

 

 

  

 

Add a comment

Άρθρα ενότητας