2017-18 Πρωτοδικείο και αναβολή δίκης

Το Β4 επιθυμούσε και επιθυμεί διακαώς να παρακολουθήσει δίκη στοπρωτοδικείο. Ανταποκριθήκαμε στην επιθυμία τους, αλλά και οι δύο προσπάθειές μας κατέληξαν σε αναβολή της δίκης.

Συνόδευσαν στις 18/5/2018 οι κυρίες Κοντίδου και Χατζηγεωργίου..

 

 

 

Add a comment

2017-18 Σε ένα διαφορετικό πεδίο μάχης

Όταν στη θαλάμη των όπλων μπαίνουν χρώματα αντί για σφαίρες......τότε όλοι θα θέλαμε να είμαστε στο πεδίο της μάχης....
Για το λόγο αυτό, οι Ν. Βαλιέρος, Η. Ανδρίτσος και Γ. Γρηγοριάδης, διοργάνωσαν στις 2/5/18 επίσκεψη σεpaintball field, στο πλαίσιο των project.

 

 

 

 

Add a comment

2017-18 Στο μουσείο Αθλητισμού

Διδακτική επίσκεψη στο Μουσείο Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη στις 25/4/18, με τις ερευνητικές εργασίες των κ.Ηλία Ανδρίτσου και Γιώργου Γρηγοριάδη..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Add a comment

2017-18 Πρωτοδικείο Γιαννιτσών

Οι μαθητές/τριες του Α1, με τη διδακτική τους επίσκεψη στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών στις 22/3/18, κατάλαβαν πόσο δύσκολη είναι η αναζήτηση της αλήθειας αλλά και η απόδοση δικαιοσύνης.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος Πολιτική Παιδεία.

Αρχηγός ήταν η κ.Χατζηγεωργίου Μαρία και συνόδεψε η Κοντίδου Ξανθή. 
 
  
Add a comment

2017-18 Εθελοντικές δράσεις Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Εκπλαγήκαμε…θαυμάσαμε… ευαισθητοποιηθήκαμε…συγκινηθήκαμε…

Το ταξίδι μας στις εθελοντικές δράσεις του Αη Γιώργη με το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, το Γεύμα της Αγάπης, και το Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσα από τις περιγραφές του παπα Γιάννη, του παπα Γιώργη και της πρεσβυτέρας Κατερίνας, μας συνεπήρε. Χαρήκαμε για το τεράστιο μέγεθος του εθελοντικού έργου που αθόρυβα προσφέρεται από τους συμπολίτες μας. Συνειδητοποιήσαμε ότι η κοινωνική προσφορά και η υποστήριξη των συνανθρώπων μας, είναι η βάση για μια κοινωνία κατανόησης, αλληλοσεβασμού, αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης.

Η επίσκεψη έγινε στις 9/3/2018 στο πλαίσιο του μαθήματος της Πολιτικής Παιδείας Α΄λυκείου και της ενότητας που αφορά τον Εθελοντισμό. Αρχηγός επίσκεψης η κ. Χατζηγεωργίου ενώ συνόδευσε και η κ. Πασχούδη.

     

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2017-18 Εθελοντικές δράσεις Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

2017-18 ΑΠΘ και ΠΑ.ΜΑΚ

Το ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο Μακεδονία επισκέφθηκε στις 6/3/18  η Β΄λυκείου με σκοπό να ενημερωθεί για τις σχολές και τα τμήματα αλλά και να περιηγηθεί στους πανεπιστημιακούς χώρους. Χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, με βάση τα ενδιαφέροντά τους, επισκέφθηκαν την Ιατρική, τη Φιλοσοφική, τη Θεολογική και το ΠΑ.ΜΑΚ. 

 
 
 
 
 
 
Ελπίζουμε να βοηθηθούν στις επιλογές τους.
Αρχηγός εκδρομής ήταν ο Γκένης Α και συνοδοί οι Παπαδόπουλος Γ, Καραμπάση Ό, Κοντίδου Ξ και Χατζηγεωργίου Μ.
 
 

2017-18 Μίεζα Ημαθίας

Στις 5/3/18 η Γ΄λυκείου επισκέφθηκε τους Μακεδονικούς τάφους της Κρίσεως και των Ανθεμίων στα Λευκάδια και τη Σχολή του Αριστοτέλη στη Μίεζα της Νάουσας, ακολουθώντας τα ίδια μονοπάτια που περπάτησαν και οι μαθητές του.
Αρχηγός της εκδρομής Χαρμάνας Χ. και συνοδοί: Πατσαβούδη Ρ. Δουλγερίδου Ε. Μπαλλή Μ

 

 

 

Add a comment

Άρθρα ενότητας