2016-17 Καπάκια για αγορά αμαξιδίου

Όπως κάθε χρόνο στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής ευαισθησίας, στις 5/5/2017, το σχολείο μας παρέδωσε στα ΑΜΕΑ τα αμέτρητα καπάκια που μαζέψαμε όλο το χρόνο για να βοηθήσουμε στην αγορά αναπηρικού αμαξιδίου...
Στη συνέχεια οι μαθητές/τριες της Γ τάξης, παρακολούθησαν ενημέρωση για την ανακύκλωση από τους υπεύθυνους του Δήμου Γιαννιτσών στον πεζόδρομο...

Υπεύθυνος Χαρμάνας και συνόδευσαν Γκένης Α, Μαρμόρκου Ι και Χατζηγεωργίου Μ

 

 

 

Add a comment

2016-17 UNICEF- Στηρίζουμε τα παιδιά

Το σχολείο μας για άλλη μια φορά έγινε Υπερασπιστής των Παιδιών συμμετέχοντας στην καμπάνια της UNICEF, στην οποία στείλαμε τα έσοδα που συγκεντρώσαμε, πουλώντας τις κούπες που φτιάξαμε για το σκοπό αυτό.

Υπεύθυνη της δράσης ήταν η κ. Κοκκίνη ενώ βοήθησαν και οι κ.Γρηγοριάδης και η κ.Χατζηγεωργίου.

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2016-17 UNICEF- Στηρίζουμε τα παιδιά

2016-17 Χωριό SOS- χρειάζεται τη στήριξή μας...

Αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για εθελοντισμό και προσφορά, οι μαθητές/τριες του Β1,  επισκέφθηκαν στις 31/3  το χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, για να παραδώσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν κατά τη διάρκεια της Παραμυθούπολης από την πώληση των δημιουργιών τους.

Την επίσκεψη διοργάνωσαν και συνόδεψαν οι κυρίες Παπάζογλου, Πατσαβούδη και Παρηγορίδου.

 

Add a comment

2016-17 Γεύμα Αγάπης

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Β΄ΕΛΜΕ Πέλλας για συλλογή τροφίμων που θα διατεθούν στο Γεύμα Αγάπης του Αγ. Γεωργίου, στο πλαίσιο των εορτασμών της γιορτής των Τριών Ιεραρχών, μαζέψαμε ό,τι μπορούσαμε από το περίσσευμα της καρδιάς μας.

 

 

 

 

 

 

 Η φιλανθρωπία δε διδάσκεται....βιώνεται.

 

Add a comment

2016-17 Make a Wish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα Xριστουγεννιάτικα Αστέρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Make a Wish προώθησαν οι μαθητές/τριες του σχολείου μας, συγκεντρώνοντας έτσι ένα σημαντικό ποσό, που έδωσε τη δυνατότητα στο Μιχάλη 14 ετών να πραγματοποιήσει την ευχή του.

Υπεύθυνες της δράσης οι καθηγήτριες: Πατσαβούδη Ρ, Παπάζογλου Μ και Παρηγορίδου Μ.

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment

2016-17 Παραμυθούπολη

Την Πέμπτη 15-12-2016 μια ακόμη δράση του σχολείου μας αφορούσε την κοινωνική προσφορά...Το Β1 με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ.Παρηγορίδου Μ, Παπάζογλου Μ και Πατσαβούδη Ρ, πούλησαν δημιουργίες τους στην Παραμυθούπολη Γιαννιτσών και προσέφεραν τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2016-17 Παραμυθούπολη

2016-17 Χριστουγεννιάτικος στολισμός δέντρου στον πεζόδρομο

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, οι μαθητές/τριες του τμήματος Α4 με τη συνοδεία των κ. Μαζηρίδου Έλλη και Τζωρίδου Χριστίνα, στο πλαίσιο της προσφοράς και του εθελοντισμού, στόλισαν ένα από τα δέντρα στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, συμμετέχοντας έτσι στο χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης μας και συμβάλλοντας στη δημιουργία εορταστικού κλίματος.

Add a comment

Διαβάστε περισσότερα: 2016-17 Χριστουγεννιάτικος στολισμός δέντρου στον πεζόδρομο