2022-23 3η Οικονομική Ολυμπιάδα

Εξαιρετικές για μια ακόμη χρονιά οι επιδόσεις των μαθητών Γ΄λυκείου του σχολείου μας στον Διαγωνισμό της 3ης Οικονομικής Ολυμπιάδας που διεξήχθη διαδικτυακά στις 22/2/2023.. Συγχαίρουμε θερμά τους 17 συμμετέχοντες του σχολικού γύρου στον φετινό διαγωνισμό αφού 13 από αυτούς πέρασαν τη βάση του 50% των 25 πραγματικά απαιτητικών ερωτήσεων. 3 από αυτούς με την υψηλότερη βαθμολογία προκρίνονται στον περιφερειακό γύρο που διεξήχθη στις 5 Απριλίου.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους μαθητές που προκρίθηκαν: Αρετάκη Τάσο, Γάζη Βάσω και Αποστολίδη Παύλο και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο γύρο.

Η διευθύντρια και σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρει επίσης θερμά τη μαθήτριά μας της Γ΄λυκείου ΓΑΖΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ που είναι μία από τους μόλις 9 επιτυχόντες του Περιφερειακού γύρου της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης που περνάνε στον τελικό που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών.

Συγχαίρουμε και την κ Μαρία Χατζηγεωργίου, την Οικονομολόγο του σχολείου μας που οργάνωσε την διαδικασία και συντόνισε τους μαθητές.

Άρθρα ενότητας