2017-18 Θέλω-Δημιουργώ-Προσφέρω

Υπεύθυνες καθηγήτριες:

Παρηγορίδου Μέλα

ΠΕ06 Πατσαβούδη Ροδή ΠΕ02

Παπάζογλου Μαρία ΠΕ03

Στόχοι του προγράμματος που επιτεύχθηκαν

Οι μαθητές ενεργοποιήθηκαν από τα ερεθίσματα που δέχτηκαν, απελευθέρωσαν τη δημιουργικότητά τους, ανέλαβαν πρωτοβουλίες και μέσα από την ομαδική εργασία έμαθαν να μοιράζονται ευθύνες και γνώση, έμαθαν να αναλαμβά-νουν δράση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο και απέκτησαν επαγγελματικές, οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Ενθουσιάστηκαν όχι μόνο από τα αποτελέσματα του προγράμματος αλλά και από τη διαδικασία υλοποίησης. Εργάστηκαν με πολύ κέφι, με πάθος και συνεργάστηκαν άψογα αφιερώνοντας πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους. Μόνο ευχάριστα συναισθήματα μοιράστηκαν τόσο κατά τη διάρκεια όσο και με την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Δράσεις που υλοποιήθηκαν:

• Επίσκεψη στο εργαστήριο της κ. Στέλλας Κωνσταντίνου. Ενημέρωση των μαθητών για την κατασκευή σαπουνιών για το Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

• Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Παραμυθούπολη στον πεζόδρομο Γιαννι-τσών

• Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Βόλο και συγκεκριμένα στο σύλλογο γονέ-ων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ» και ενημέρωση των μαθητών/τριών για τις δράσεις και τα προβλήματα του συλλόγου. Οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.