2019-20 Βραβεύσεις διακριθέντων μαθητών μας

Διενεργήθηκαν στις 24/10/2019 στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας οι βραβεύσεις μαθητών από όλα τα σχολεία Β/θμιας εκπαίδευσης του δήμου μας για τις επιτυχίες τους σε αγώνες και διαγωνισμούς του σχ.έτους 2018-19. Η εκδήλωση οργανώθηκε από τον Δήμο και αισθανόμαστε πολύ χαρούμενοι που το σχολείο μας για άλλη μια χρονιά είχε πολύ δυναμική παρουσία..

Από το σχολείο μας βραβεύτηκαν οι παρακάτω για τις επιτυχίες τους:

Φράγκου Ευαγγελία: 1η θέση στο ατομικό σκιφ στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κωπηλασίας                                                              

Σταματία Τζάκρη: 2η θέση στο ΤάεΚβοΝτο στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Λυκείων                                                                          

Αρετάκη Αννέτα - Μπαλλή Δάφνη: 3η θέση στο διπλό σκιφ στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα κωπηλασίας                                                                 

Τουλγαρίδης Νίκος : 4η θέση (3ος στην Ελλάδα) στα 110μ εμπόδια στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού:

2ο βραβείο στα πλαίσια του διαγωνισμού «Κύπρος, Ελλάδα, Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες 2018-19», έλαβε το ντοκιμαντέρ «Ψήγματα Ιστορίας Γαλανόλευκου Χρώματος», Διασχολική συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών. Από το σχολείο μας οι μαθήτριες: Κουκίδου Παναγιώτα, Βαβουλίδου Αναστασία και Δεμιρτζόγλου Ευγενία                                       

Υπεύθυνος καθηγητής  από το 2ο ΓΕΛ: Γρηγοριάδης Γιώργος,                                    

2η Θέση στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Δημιουργίας, που διοργανώθηκε από την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με σκοπό την  ευαισθητοποίηση των μαθητών/μαθητριών στο ζήτημα της ασφαλούς μετακίνησης. Ταινία μικρού μήκους  «Απουσίες» με υπεύθυνους καθηγητές: Γρηγοριάδη Γιώργο,  Χατζηγεωργίου Μαρία

Σενικίδου Σοφία – Κωνσταντίνα: Επιτυχούσα στο EUROSCOLA: Διαγωνισμός Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την επιλογή αντιπροσώπων στην Ημερίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.                                                                                                

Υπεύθυνοι καθηγητές : Πασχούδη Μαρία, Παπαθεμιστοκλέους Αργυρώ

Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο