2020-21 Σημαντικές διακρίσεις

Συγχαίρουμε θερμά τις μαθήτριές μας Ευαγγελία Φράγκου, Αννέτα Αρετάκη και Ζωή Χαραλαμπίδου για τις επιτυχίες και διακρίσεις τους στον αθλητισμό που μας χάρισαν χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια. Η αισιοδοξία, η τόλμη, το πείσμα τους και η σκληρή δουλειά ας αποτελούν παράδειγμα σε όσους αγωνίζονται να επιτύχουν τους στόχους τους.

  • Η Ευαγγελία Φράγκου του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εκπροσωπώντας την Ελλάδα μαζί με την Στυλιανή Νάτσιουλα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας 26-27/9 έλαβε μέρος στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος στο Διπλό Σκίφ Νεανίδων και κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
  • Στο 86ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Σχοινιά οι νεάνιδες Ευαγγελία Φράγκου και Αννέτα Αρετάκη κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο και 2η θέση στο διπλό Σκιφ Νεανίδων γυναικών και 4η θέση στο διπλό Σκιφ Γυναικών.
  • Στην Εθνική Κορασίδων θα συμμετέχει πλέον η Χαραλαμπίδου Ζωή πρωταθλήτριά του Ο.Φ.Κ.Α. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στο Άλμα εις Ύψος!

Η σημαντική αυτή διάκριση ανακοινώθηκε πρόσφατα από την ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ και ήρθε ως επιστέγασμα της άκρως επιτυχημένης χρονιάς της Ζωής που συνοδεύτηκε και από ατομικό ρεκόρ 1,66 μ.

%ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ % ΨΗΛΟΤΕΡΑ %ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ